BikeParka

My Account

MONTERING & BEHANDLING

Montering af din BikeParka

Hver BikeParka justeres til at sidde lidt forskelligt på hver cykel, for at give mulighed for forskellige rammestørrelser, styr- og sæde højder. For at sætte BikeParka på din cykel, sæt blot betrækket under forhjulet og derefter trække det tilbage over din cykel. Du kan derefter justere toppen for at give ekstra slæk til venstre eller højre.

Stuff Sack

Snup et hjørne af BikeParka og begynd bogstaveligt talt at stoppe det i posen. Hvis du forsøger at folde det først, vil det ende med at have luftlommer. Ingen grund til at være grundig!

Pleje over tid

Vores materiale er blevet konstrueret med den højest mulige UV-beskyttelse, men for maksimal ydelse og langvarig forhindring af slid, forsøg at undgå for meget udsættelse af direkte sollys, specielt om sommeren. Vi vil anbefale regelmæssig rotation af din BikeParka at maksimere dens levetid.

For at rengøre din BikeParka bør du behandle det på samme måde som et tent af god kvalitet - brug en svamp med varmt vand og en naturlig sæbe/mildt rengøringsmiddel. Må ikke maskinvaskes eller tørretumbles.

Alle BikeParkas er fremstillet af hårdt RipStop materiale, så det bør ikke gå i stykker. Ulykker kan dog ske, så hvis det er nødvendigt kan din BikeParka kan nemt repareres med et telt reparationssæt.