BikeParka

My Account

OM OS

BikeParka cykel betræk er fremstillet af Fatsumo Limited, den førende specialist indenfor cykel betræk design og fremstilling. De blev designet efter samarbejde med en veletableret New Zealand fabrikant, der har bygget kvalitetstelte, fritids- og campingsæt i over 25 år..

Vi har virkelig tænkt over hvad forbrugerne ønsker fra deres cykel betræk - et godt designet, højkvalitets produkt med slidstærke tekstiler og optimal funktionalitet. Vi er stolte af at fremstille det bedste cykel betræk overhovedet, og forblive forpligtede til fremtidig innovation og kvalitet.

Tag ikke blot vores ord for det.... Nogle af de bedste cykelmagasiner i Storbritannien har gennemtestet BikeParka. Her er hvad de sagde:

Produkt testet af road.cc: "Et innovativt og effektivt twist for et traditionelt mindre end spændende produkt." 9/10 Kvalitet og konstruktion. 9/10 Ydeevne. 9/10 Produkt værdi.

Daily Cycle: ”Det ultimative cykel betræk. BikeParka er hvad man får når man rent faktisk forsøger at designe et cykel betræk, snarere end blot at sælge et vandtæt papir, der er markedsført som et cykel opbevaringssystem!”

5thFloor: ”Jeg har haft nogle cykel betræk tidligere, men dette er imponerende. Den sidder perfekt på cyklen, flyver ikke væk hvert andet minut, og er helt vandtæt."

Hvis du har spørgsmål, giv os et kald på 020 3286 0495 eller brug kontaktformularen

Vores adresse er:

Fatsumo Limited

10 Alton Road

London N17 6JZ

Virksomheds registrering: 07552952 / VAT nummer: GB 109 8818 8