BikeParka

My Account

FAQ

Hvad er Stuff Sac?

BikeParkas fås også i en handy og sej "Stuff Sack", der passer ind i en dagsrygsæk. Stuff Sac måler blot 20 cm x 12 cm (8" x 3") og er super let, vejer kun 14 ounces (400 gram). Du kan endda gemme dem væk når de er våde, de tager ikke skade af det.

Hvad med forsendelse og skat?

Vi leverer fra Storbritannien, og lover at varen altid er afsendt inden 24 timer efter modtagelsen af din ordre. Forsendelsesomkostninger kan beregnes ved hjælp af din adresse på din indkøbskurv side før betalingsoplysninger indtastes. Generelt er de £5 (GBP) for køb i Storbritannien (eller gratis for ordrer over £50) og £ 7 for ordrer inden for EU (eller gratis for ordrer over 100€).

Skatter er allerede inkluderet i prisen, så der er ingen ekstra gebyrer uanset hvorfra du bestiller.

Passer BikeParka til min cykel?

Ja! Fra mountainbikes til racercykler til bycykler, du kan være sikker på at din cykel vil være tæt og godt beskyttet med en af vores BikeParkas.

URBAN og STASH BikeParkas passer til alle standard cykler, takket være deres omskiftelige kapaciteter. Den elastiske bund giver en tæt pasform omkring hjulene og snørehuller giver mulighed for bånd eller små låse. Det betyder, at hver BikeParka kan blive tilpasset forskellige højder for sæde og styr I de fleste tilfælde vil de også dække ekstra kurve og bæreenheder, hvis disse ikke overstiger bredden på styret eller cyklens længde.

Til større eller mindre cykler, har vi XL eller SMALL designs.

Hvordan får jeg BikeParka på min cykel?

Hver BikeParka justeres til at sidde lidt forskelligt på hver cykel, for at give mulighed for forskellige rammestørrelser, styr- og sæde højder. For at tilpasse BikeParka til din cykel, begynd med at sætte betrækket under forhjulet og derefter trække det tilbage over din cykel. Vær omhyggelig når det trækkes over styrene, og vær sikker på at pilen er ved forhjulet for den bedste pasform.

Er min BikeParka garanteret?

Ja. Vi sætter en ære i vores produkt og service. Hvis du af en eller anden ikke er helt tilfreds med din BikeParka, kan du sende den tilbage til os inden for 14 dage for en komplet refundering.

Hvad hvis min BikeParka går i stykker?

Det håber vi ikke sker - den er virkelig sej! Materialet er Ripstop så det bliver ikke revet i stykker, men ulykker kan ske og hvis du har en dårlig dag, kan din BikeParka let blive ordnet med et telt reparationssæt. De er billige, nemme at bruge og er tilgængelige i alle gode camping butikker.

Kan BikeParka fås i butikkerne?

Ja! BikeParka sælges i butikkerne i hele Europa og udvalgte butikker i USA og Japan.